Loading...
نیمکت اینترنتی، سایت مرجع آموزشی ایران
بازیابی رمز عبور

مشخصات فنی فر قنادی کیک و شیرینی+لیست قیمت

77 بازدید

  • مشخصات فنی فر قنادی کیک و شیرینی+لیست قیمت
    ilgar akbari

    ilgar akbari


    فر قنادی
    از محبوب ترین انواع
    فر می باشد
    که در مصارف
    خانگی
    و
    صنعتی
    کاربرد فراوانی دارد.شرینی و کیک و پر طرفدارترین دسر های هستند که برای پخت آنها به فر قنادی با کیفیتی نیاز داریم تا شیرینی‌ها ممکن است بیش از حد پخته شوند و یا حتی در برخی از مواقع خام بمانند و یا کیک و شیرینی به صورت یکدست و یکنواخت پخته نشود؛ فرهای شیرینی پزی، حرارت را به صورت یکنواخت در پخت شیرینی پخش می‌کنند.
    فر قنادی و شیرینی پزی
    فر پخت کیک
    یکی از انواع فر صنعتی می باشد که برای پخت انواع نان کیک و شیرینی و کیک فینگرفود در قنادی ها مورد استفاده قرار می گیرد. این فر صنعتی در ظرفیت های گوناگونی برای استفاده در مکان های مختلف متناسب با ظرفیت پخت آن طراحی گردیده است. و به صورت 4 سینی تا 16 سینی در
    صنایع برودتی خانه سرما
    موجود است ساختار گرمایشی این دستگاه بسیار با کیفیت بوده تا سبب پخت کاملا یکنواخت کیک می گردد. و دارای تایمر دیجیتال و آنالوگ می باشد. هچنین برای جلوگیری از اتلاف انرژی در این دستگاه از عایق استفاده شده است. ابعاد کوچک و بهینه فرها؛
    ویژگی های فر قنادی
    220 ولت، 50 هرتز، 1 فاز، 1.3 کیلو وات.
    ظرفیت:4 سینی تا 16 سینی
    دارای سیستم بخار
    با سیستم گردش هوای گرم
    دارای کنترل کننده دما دیجیتال.
    با 2 بار برای تنظیم زمان پخت و زمان بخار.
    حداکثر دما: 300 درجه.
    منبع:https://cold-house.ir/category/%D9%81%D8%B1-%D9%82%D9%86%D8%A7%D8%AF%DB%8C


برای درج پاسخ عضویت الزامی است.



نیمکت اینترنتی

مشکلی دارید؟

تماس بگیرید

09120245731

تلگرام: @parvizzahed24

 

مشاوره، آموزش، طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی